Prins Kavelhof - Brasschaat
Bouwheer: 
Van Roey Vastgoed
Architect: 
Poponcini & Lootens Ir. en Ar-Te
Aannemer: 
Van Roey
Groepsbedrijven: 
Van Roey
Van Roey Vastgoed
Oplevering: 
2018
Ligging: 
Brasschaat
Oppervlakte: 
21.600 m²
Sector: 
Zorg

Levenslang thuis wonen!

Brasschaat

Op 1 januari 2016 verwelkomde Prins Kavelhof zijn eerste bewoners. Van Roey Vastgoed, de gemeente Brasschaat, het OCMW van Brasschaat en Familiehulp hebben er samen de schouders gezet onder een nieuwbouwproject van 190 assistentiewoningen.

Dit project is helemaal gericht op levenslang thuis wonen voor 65+'ers. Uniek aan het project is dan ook dat de nadruk op kwaliteitsvol wonen. Een plek in het groen om te genieten van het leven, dat wordt gekoppeld aan een ruim pakket van faciliteiten en diensten.

Prins Kavelhof biedt rust en privacy aan bewoners, in hun eigen appartement. Door de ligging vlakbij het bruisende centrum van Brasschaat, kunnen mensen blijven deelnemen aan het sociale leven in de gemeente.

Dat Prins Kavelhof een antwoord biedt op een toenemende vraag wordt snel duidelijk. Al van bij de start is er grote belangstelling bij potentiële nieuwe bewoners. Dat wordt bevestigd door de snelheid waarmee appartementen worden verhuurd en verkocht.

In totaal zijn er 12 paviljoenen opgericht en een ontmoetingsruimte in een groen park van meer dan 2,6 hectare, met buitenfitnesstoestellen, een petanquebaan, speeltuin voor kinderen en rustbanken.

 

Staalbeton: levering en plaatsing van wapeningsstaal en diverse prefabelementen (balken en kolommen).

Architon: grijze terrassen, binnentrappen, gevelpanelen en draaitrap