Soudal - Turnhout
Bouwheer: 
Soudal Chemicals nv
Architect: 
AIM
Aannemer: 
vanhout.pro bouw
Groepsbedrijven: 
vanhout.pro bouw
vanhout.pro interieur
Oplevering: 
2012
Ligging: 
Turnhout
Sector: 
Kantoor

Een klant van formaat

Turnhout

Soudal, opgericht in 1966 door Vic Swerts, is uitgegroeid tot een van de belangrijkste producenten van siliconenmastiek en PU schuimen. In 2017 haalde Soudal een omzet van meer dan 760 miljoen euro met ruim 2.900 medewerkers wereldwijd.

Projecten zoals kantoren, onderzoekslabo's, een sociaal blok en productieruimtes bij een groeibedrijf zoals Soudal wordt er elk jaar wel iets nieuws bijgebouwd.

Soudal is een Seveso "hoge drempel" bedrijf, omwille van de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. De regelgeving legt een aantal specifieke verplichtingen op aan zulke bedrijven.

Onze vakmensen  hebben ervaring met projecten waar extra veiligheidsvoorzieningen en -handleidingen vereist zijn. Daardoor mogen wij bij Soudal al decennialang in volle vertrouwen projecten uitvoeren.

"Onze samenwerking is gebaseerd op respect voor timing, kwaliteit en correcte afspraken. Ook het lokale aspect speelt mee: de site van Soudal in Turnhout ligt op een steenworp van vanhout.pro''. - Marc Bernaerts - voormalig CEO vanhout.pro