Van goederenstation tot Bank J.Van Breda & Co -
Bouwheer: 
Bank J. Van Breda & C°
Architect: 
inrichting ontworpen door Projectatelier/ Office lab
Groepsbedrijven: 
vanhout.pro interieur
Oplevering: 
2019
Sector: 
Kantoor

Van goederenstation tot Bank J.Van Breda & Co

In 2006 richtte vanhout.pro het kantoor van Bank J. Van Breda & C° te Antwerpen in. Een oud goederenstation werd toen volledig verbouwd tot kantoorruimte.   Na meer dan tien jaar was de inrichting aan een opfrissing toe.

Begin 2018 is men gestart met de renovatie van het interieur in verschillende fases. De laatste fase werd afgerond eind 2019. Projectatelier/ Office lab uit Kasterlee heeft de inrichting ontworpen en coördineerde ook de verschillende fases. Het vast meubilair werd aangeleverd door vanhout.pro. Ook de opfrissing van de bestaande, oude kasten die de klant graag wilde behouden, gebeurde door hen.

Meer lezen over dit project?

  • Van goederenstation tot Bank J. Van Breda & C° : artikel
  • Website Project Atelier: referentie

Copyright beelden: Projectatelier - Griet Verwaest.