• Michel
  Collega bij Staalbeton
  Je voelt de familiewaarden hier nog. Ik werk bij Staalbeton, maar voel me wel echt Van Roey.
 • Charif
  collega bij Architon
  “Ik voelde me meteen thuis bij Architon, het zijn fijne collega’s waar je niet alleen plezier mee kan maken maar die je ook graag helpen als het nodig is.”
 • Marc
  collega Artem
  “Waarom ik graag bij Artem werk? Ik ben elke dag in de buitenlucht en werk steeds aan nieuwe projecten met veel variatie, in goed gezelschap van mijn kameraden.”
 • Dirk
  Collega bij Algemene Bouw Maes
  "Algemene Bouw Maes is een familiaal bedrijf met dito mentaliteit en werksfeer, dat spreekt me aan."
 • Tom
  collega bij vanhout.pro
  Bij vanhout.pro kan ik mijn persoonlijke ambities waarmaken. Bovendien kan ik werken met moderne technologie, stilstaan is immers achteruitgaan.

Werken bij van roey

Welkom!

Wil jij ook mee bouwen aan een bedrijf dat het leven van mensen wil verbeteren door aangename, leefbare en duurzame omgevingen te creëren waar mensen graag wonen, werken, leren, sporten en winkelen?

Wil jij deel uitmaken van een groep van 10 bedrijven die van samenwerken een handelsmerk maken en  in alles wat ze doen kwaliteit, openheid, engagement en respect voorop stellen? Die vooruit denken en samen oplossingen formuleren voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen? Die steeds de mens centraal stellen en maximaal gebruik maken van duurzame materialen, hernieuwbare energie, energiezuinige technieken en slimme sensortechnologie?

Bekijk onze vacatures