• Kim
  Collega bij Van Roey
  Ik heb heel bewust voor Van Roey gekozen. Het is een leuk bedrijf waar heel respectvol met mensen wordt omgegaan. Je krijgt er de kans om jezelf te ontplooien.
 • Michel
  Collega bij Staalbeton
  Je voelt de familiewaarden hier nog. Ik werk bij Staalbeton, maar voel me wel echt Van Roey.
 • Charif
  collega bij Architon
  “Ik voelde me meteen thuis bij Architon, het zijn fijne collega’s waar je niet alleen plezier mee kan maken maar die je ook graag helpen als het nodig is.”
 • Marc
  collega Artem
  “Waarom ik graag bij Artem werk? Ik ben elke dag in de buitenlucht en werk steeds aan nieuwe projecten met veel variatie, in goed gezelschap van mijn kameraden.”
 • Dirk
  Collega bij Algemene Bouw Maes
  "Algemene Bouw Maes is een familiaal bedrijf met dito mentaliteit en werksfeer, dat spreekt me aan."
 • Tom
  collega bij vanhout.pro
  Bij vanhout.pro kan ik mijn persoonlijke ambities waarmaken. Bovendien kan ik werken met moderne technologie, stilstaan is immers achteruitgaan.

Werken bij van roey

Welkom!

Vandaag zijn we een sterke groep dankzij de mensen die er werken. Stuk voor stuk professionals die gekenmerkt worden door inzet, teamgeest, fierheid en loyaliteit. Het zijn gedreven mensen die hun ambities kunnen waarmaken binnen de groep, als echte intrapreneurs.

"Hiring the best" en "offering the best" typeert ons personeelsbeleid. Dit mag je bij ons verwachten: uitdagend werk, doorgroeimogelijkheden op maat, degelijke verloning, autonomie en een unieke werksfeer.

We zijn nog steeds een familiebedrijf dat open communiceert, betrokkenheid toont en waar men vertrouwen heeft in elkaar.

Bekijk onze vacatures