Team & contact

Van Roey Services

Oostmalsesteenweg 261
2310 Rijkevorsel
Routebeschrijving

+32 (0)3 340 18 28 
info@vanroeyservices.pro
BTW BE 0867.378.453
 

Vraag meer informatie

Ons team

Bart Cox
Operationeel directeur

0478/618104

bart.cox@vanroeyservices.pro 

Bart studeerde voor Burgerlijk Ingenieur-Architect in Leuven en bouwde aan het begin van zijn loopbaan heel wat expertise op in algemeen projectmanagement. Hij volgde bouwprojecten op van a tot z. Vandaag waakt hij bij Van Roey Services over de algemene operationele gang van zaken. Bart is een echte teamplayer, is dynamisch ingesteld met een positieve persoonlijkheid. Klanten appreciëren zijn to-the-point communicatiestijl en zijn hands-on aanpak.

An Caelen
Contractbeheerder

An is als Master logistiek management een kei in het plannen van alle onderhoudsactiviteiten voor haar klanten. Ze beheert onze meerjarige onderhoudsplannen en stuurt met veel flair onze interne en externe technische medewerkers aan. Altijd met oog voor hun expertise en rekening houdend met hun locatie. Haar positieve en open persoonlijkheid maakt van haar de steun en toeverlaat van het team.

Wouter Debacker
Verantwoordelijke duurzaamheid

Wouter is Burgerlijk Ingenieur-Architect. Na zijn studies ging hij aan de slag bij Strabag CPM waar hij zich bezighield met de projectopvolging van design-and-build projecten in binnen- en buitenland. In 2014 kwam hij de groep binnen via Algemene Bouw Maes, waarna hij doorstroomde naar Van Roey Services. Hij is de man die onze meerjarige onderhoudsplannen opstelt. Zijn leergierigheid, analytische ingesteldheid en creativiteit zorgen voor een grote toegevoegde waarde in ons team.

Karolien Luyten
Boekhouder

Na haar studies Handelswetenschappen startte Karolien haar loopbaan op de financiële afdeling bij Villeroy & Boch Tableware. Sinds 2007 ontplooit ze haar boekhoudkundig talent bij groep Van Roey. Zo verzorgt ze de boekhouding van Algemene Bouw Maes, Campus Lt Coppens, Bedrijventerrein Lt Coppens en ook van Van Roey Services. Karolien is een fijne collega met een stevig analytisch vermogen die nauwgezet over onze eurocentjes waakt.

Paul Boelens
voorbereider duurzaam onderhoud

Paul is een man met een hands on mentaliteit die zijn werk graag planmatig aanpakt. Dat komt goed uit, want sinds oktober 2017 berekent hij bij Van Roey Services de meerjarenplannen voor het technisch en bouwkundig onderhoud van gebouwen. Duurzaamheid speelt hierbij een sleutelrol. Zijn professionele ervaring in houtschrijnwerk, HVAC, facilitymanagement en het bouwkundig onderhoud van gebouwen, helpen hierbij om de life cycle cost zo laag mogelijk te houden. In zijn vrije tijd volgde Paul een opleiding foodpairing met bieren en  ook bierbrouwen. Wie weet brengt de toekomst wel een “Van Roey Services bier''?

Valerie Everaert
Service-medewerker particulieren

Valerie is een zorgzame en vrolijke mama van twee. Eigenschappen die in haar functie als service-medewerker ook elke dag van pas komen. Klanten kunnen bij haar terecht met vragen of problemen tussen de Voorlopige Oplevering en de Definitieve Oplevering. Ook voor de privatieve delen van projecten die Van Roey Services beheert, is Valerie het aanspreekpunt. Een rol die haar op het lijf geschreven is. Van 2015 tot 2019 was ze receptioniste bij Van Roey en dat maakt dat ze bijna iedereen van de groep kent: alle schakels die ze nodig heeft om klanten volledig te ‘ontzorgen’. Een enthousiaste dame die van aanpakken weet!

Stefaan Engels
Technisch-Commercieel Adviseur

0477/340099

stefaan.engels@vanroeyservices.pro 

Met het BCCA-certificaat van bouwkundig inspecteur, is Stefaan de geknipte persoon om het patrimoniumbeheer van bestaande en nieuwe klanten uit te bouwen. Dat beheer gaat van het in kaart brengen van de toestand van het gebouw en de installaties tot het opstellen en budgetteren van een meerjarenonderhoudsplan. Ook het commerciële luik van zijn functie, neemt Stefaan met veel enthousiasme op. Stefaan is recht door zee en houdt van mensen met een open mind en een goede portie lef. In zijn vrije tijd staat hij graag in de keuken en dat doet hij liefst met een glas lekkere wijn.

TIM VAN DEN LANGENBERGH
CONTRACTBEHEERDER

In zijn tienerjaren koos Tim voor de technische opleiding ‘koeltechnieken’. Nadien bouwde hij in zijn professionele carrière de nodige kennis en ervaring op om het tot HVAC of all round technieker te schoppen (HVAC staat voor ‘Heating, Ventilation & Airconditioning’). Stilaan groeide ook zijn interesse in het administratief en logistiek managen van projecten. Na meer dan een decennium bij BASF en enkele jaren bij VEOLIA, maakte Tim in 2019 de overstap naar Van Roey Services.

Vandaag ‘ontzorgt’ hij als contractbeheerder onze grootste klanten. Zonder gedoe en dankzij een vlotte communicatie tussen de klant, de techniekers en zichzelf waarborgt Tim de kwaliteit waar wij voor staan.

Erwin Broeckx
Contractbeheerder

Erwin studeerde af als boekhouder-fiscalist maar ondervond al snel dat zijn interesse vooral uitging naar architectuur en gebouwen. Hij deed zijn eerste ervaring op als facilitair beheerder bij een bankinstelling. Die richting is hij blijven volgen. Ondertussen heeft hij een zeer ruime en vooral praktisch expertise verworven binnen zowel de exclusieve villabouw als het facilitair beheer van shoppingcentra. Logisch denken en oplossingsgericht handelen zijn voor Erwin vaste waarden. Zowel klanten als leveranciers appreciëren zijn kennis van zaken en duidelijke communicatie.

Tijdens zijn vrije tijd staat Erwin het liefst in de keuken en tovert hij de lekkerste gerechten op tafel. Om culinair up-to-date te blijven, bezoekt hij dan ook graag tijdens het weekend een tof restaurant. Zijn creatieve kronkels werkt hij uit in abstracte schilderijen waar hij met een knipoog naar Guyomard vooral speelt met felle kleuren, vlakken en lijnen.