Helderheid in
visie en
identiteit

Familiaal in organisatie en cultuur

Onze roots? Die liggen in de Kempische klei. Ondanks onze grote schaal behoudt onze groep alle kenmerken van een echt familiebedrijf. Dat voel je aan de warme sfeer, de openheid in dialoog en de zorg voor elkaar. Belangrijke beslissingen? Die nemen we samen. Onze flexibele, horizontale groepsstructuur is daarbij een grote troef. De familie Van Roey is de enige aandeelhouder van de groep, maar sinds 1973 is niemand van de familie nog operationeel actief. Vier vertegenwoordigers van de familie zetelen in de raad van bestuur van Groep Van Roey en haar dochterbedrijven: de broers Jef en Lu Van Roey, Peter Van Roey en Eric Kurris. Die evenwichtige betrokkenheid garandeert een lange termijn meerwaardecreatie die de waan van de dag overstijgt. Proactief en doortastend, maar altijd met zorg.

Solide én flexibel

Dankzij de aandacht voor eigenheid van elk groepsbedrijf, is die horizontale groepsstructuur ook erg flexibel. De kracht van een bulldozer, met de beweeglijkheid van een bobcat, zeg maar. Onze kenmerkende drang naar vernieuwing komt daarbij natuurlijk goed van pas.

% omzet per bedrijfsactiviteit

Eddy Cox

Gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur van Groep Van Roey

Eddy studeerde voor burgerlijk ingenieur. Hij start bij Van Roey in 1990 en schopt het enkele jaren later, op jonge leeftijd dus, tot in het directiecomité. In 1999 wordt hij gedelegeerd bestuurder. Eddy heeft steevast een goed beeld van het reilen en zeilen binnen de groep en houdt de voeten altijd op de grond. Hij is de pater familias van de groep en trotse vader van een gezin van 5 kinderen.

Nancy Vervoort

Financieel directeur

Nancy, onze financieel directeur, wijdde al haar hele carrière aan het vormgeven van het financiële succes van onze groep. Met verfijning, elegantie en warmte waakt ze over onze cijfers en strategieën. Haar scherpe inzicht is simpelweg onmisbaar in ons groeiverhaal. Met haar vermogen om zowel complexe financiële vraagstukken als menselijke aspecten van de bedrijfsvoering te begrijpen, verstevigt ze dagelijks de fundamenten van onze bouwgroep.

Geert Verachtert

Directeur strategie en business development

Geert is voortdurend op zoek naar nieuwe groeikansen, dit vanuit zijn passie om klantenbehoeften te vertalen naar oplossingen. Hij verdient zijn strepen als CEO van Philips Belgium. In 2015 brengt hij een frisse wind binnen bij Van Roey waar zijn durf om zaken in vraag stellen als grote meerwaarde wordt ervaren. Als geen ander weet hij teams te inspireren en te motiveren in tijden van verandering en hoge verwachtingen. Verrast het je dat Geert in zijn vrije tijd fietser is?

Inge Plancke

Directeur ondersteunende diensten

In onze groep varen we een warme, familiale koers. Onze Directeur HR en ondersteunende diensten, Inge Plancke, belichaamt perfect deze mensgerichte aanpak. Inge is een straffe, en vooral, warme dame. Haar deur staat altijd open. Vanuit oprechte betrokkenheid schept ze een omgeving waarin medewerkers zich niet alleen gehoord, maar ook gewaardeerd voelen. Inge is bovendien erg sterk in het stroomlijnen van interne processen. Ook onze kritieke bedrijfsfuncties, waaronder IT, HR, verzekeringen en wagenparkbeheer zijn dus bij haar in goede handen.