Bart Allaert business unit manager technieken en services

22/12/2023

Eén van de strategische groeidomeinen van Groep Van Roey is de opbouw van een belangrijke positie in de energietransitie door het aanbieden van duurzame technische oplossingen. Het aandeel, de complexiteit en het belang van duurzame gebouwentechnieken zijn dermate groot geworden dat het belangrijk is om deze expertise binnen de groep verder uit te bouwen.

De voorbije jaren hebben een aantal toonaangevende bedrijven rond technieken en services de groep vervoegd. De business unit bestaat uit Alfa Group (Technical Installations, Cooling Technics en Technical Services) in Lokeren, IFTech (50%) in Beringen, Van Roey Services en Metiz in Rijkevorsel en NoviNato in Dilbeek.

Om dit domein verder uit te bouwen was er nood aan een business unit manager technieken & services om een rendabele en duurzame groei te verzekeren in deze sector.

Bart Allaert neemt met plezier deze rol op. Afgestudeerd als burgerlijk ingenieur elektromechanica heeft hij door de jaren heen een uitgebreide ervaring opgebouwd in alles wat met technieken, onderhoudscontracten, warmtenetten en ESCO’s te maken heeft.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Groep Van Roey:
“Bart is voor ons de juiste man op de juiste plaats. Zijn expertise en mentaliteit van teamspeler zullen ervoor zorgen dat hij samen met de algemeen directeurs van de betrokken bedrijven de nodige groei zal realiseren in dit belangrijke groeidomein.”

Bart Allaert, business unit manager technieken & services:
“Energiebeheer en het waarmaken van de energietransitie zijn mijn stokpaardjes. Ik kijk er naar uit om samen met de collega’s het verschil te maken.” 

No items found.